stofmontage

Vi har både hoveder og hænder til at klare dine montage- og pakkeopgaver

 

Montageafdelingen hos Bjerrum Nielsen klarer alle former for samling, montage og forpakning af delkomponenter eller færdige produkter, der er bearbejdet, lakeret og dekoreret i vores øvrige afdelinger.

Opgaverne opfatter bl.a. samling af elementer og montage af beslag, magneter, hængsler, greb, spejle og lignende.

Stofmontage

Gennem årene har vi opbygget en særlig ekspertise i at montere stof på højttalere, reoler, akustikpaneler og andre produkter.

Stofmontage stiller særligt høje krav til både processen og medarbejdernes dygtighed for at opnå et ensartet flot resultat; ikke mindst når det gælder vigtige forhold som lige syninger, ensartet stræk, pæne kanter og generel finish.

Fleksibilitet i metermål

Som det gælder for alle vores ydelser, er kreativitet og fleksibilitet i centrum, når vi løser vores kunders montageopgaver. Det betyder bl.a., at vi håndterer præcis de seriestørrelser, du har brug for. Når du har brug for det. Det betyder også, at hvert eneste montageforløb tilrettelægges, så det spiller optimalt sammen med de forudgående produktionsprocesser og den efterfølgende logistik; både i forhold til tid, transport og øvrige ressourcer.

Lager og logistik

Vi tilbyder at lagerføre såvel råemner som færdige forpakninger. Du kan også få dine produkter pakket i salgsklare emballager og lagt på lager til direkte forsendelse fra os. Vores logistiksystem håndterer således både indgående og udgående varenumre og kan efter behov kobles direkte op på din virksomheds ERP-system.