6000 Kabinetter

Whistleblower politik


Vi ønsker hos Bjerrum Nielsen Group at agere som en troværdig og ansvarlig samarbejdspartner med fokus på overholdelse gældende lovgivning, etisk adfærd og ansvarlig miljøpåvirkning.

Vi har derfor udarbejdet en Whistleblower politik, der har til formål at opstille rammerne for vores whistleblowerordning, som udover selskabets sædvanlige rapporteringskanaler kan bruges til indberetning af alvorlige forhold, herunder mistanke eller viden om ulovlig, uetisk eller ureglementeret adfærd.

Med denne Whistleblower politik ønsker Bjerrum Nielsen Group at beskrive formålet og rammerne for anvendelse af vores whistleblower ordning.

Du kan læse den fulde udgave af vores Whistleblower politik her.

Persondatapolitik i forbindelse med vores Whistleblower ordning. 

Vi har til formålet oprettet en Whistleblower persondatapolitik, som du kan læse mere om her:

Du kan læse den fulde udgave af vores Whistleblower persondatapolitik her.

Indberetning via vores Whistleblower ordning. 

Vi har valgt at tilslutte os Dansk Ejerkapitals fælles whistleblowerordning, der giver dig mulighed for på fortrolig vis at indberette alvorlige forhold. Ordningen kan anvendes af både nuværende og tidligere ansatte, samt vores eksterne samarbejdspartnere, såsom kunder og leverandører, med tilknytning til vores danske enheder. Du kan læse mere om rammerne for whistleblowerordningen, og foretage indberetning til whistleblowerordningen her "Indberetning" hvor en mindre gruppe af specialister hos advokatfirmaet Poul Schmith vil modtage og foretage den indledende screening af en indberetning.

Denne Whistleblower politik er sidst opdateret d. 28.11.2022