Group map 72

Bjerrum Nielsen Group

Koncernen Bjerrum Nielsen Group består af virksomhederne:

  • John Bjerrum Nielsen A/S, Bramming, Danmark
  • P. Schmidt Ringsted A/S, Ringsted, Danmark
  • UAB Baltic Industrial Coating, Vilnius og Kaunas, Litauen
  • Latvia Industrial Coating SIA, Jelgeva, Letland

John Bjerrum Nielsen A/S
John Bjerrum Nielsen A/S er den førende danske virksomhed indenfor CNC-træbearbejdning, overfladebehandling og robotlakering af træ, plast og metal samt lasergravering, tamponprint, montage og system leverancer.
Virksomheden er ISO 9001-certificeret og leverandør til førende danske og udenlandske producenter af elektronisk udstyr, møbler, vinduer og biler. Alle brancher hvor der stilles store krav til kvalitet, kapacitet og fleksibilitet.
John Bjerrum Nielsen A/S blev stiftet i 1949, hvor de første radioskabe blev leveret til danske kunder, og virksomheden har siden udviklet sig som en strategisk partner på system leverancer til en lang række af succesfulde virksomheder i både ind- og udland.
John Bjerrum Nielsen A/S beskæftiger ca. 170 medarbejdere på fabrikken i Bramming, hvor produktionsarealet udgør ca. 13.000 kvm.

P. Schmidt Ringsted A/S
P. Schmidt Ringsted A/S er en af de førende danske virksomheder indenfor pulverlakering af stål og metal og tilbyder tillige vådlakering af plast og metal emner.
Virksomheden blev etableret i 1997 og leverer produkter af høj kvalitet til samarbejdspartnere primært i Danmark indenfor belysning, møbler, maskiner, bygninger og design. Alle brancher hvor der stilles store krav til kvalitet, kapacitet og fleksibilitet.
P. Schmidt Ringsted A/S beskæftiger ca. 25 medarbejdere på fabrikken i Ringsted, hvor produktionsarealet udgør ca. 4.400 kvm.

UAB Baltic Industrial Coating
Baltic Industrial Coating er med 2 virksomheder i Litauen en af de førende virksomheder indenfor pulverlakering af stål og metal.
Virksomheden blev etableret i 2004 med den første fabrik i Vilnius og efterfølgende udvidet med den anden fabrik i Kaunas. Virksomheder leverer produkter til samarbejdspartnere primært indenfor byggeri, design, inventar og møbler. Brancher hvor der stilles store krav til kvalitet, kapacitet og fleksibilitet.
Baltic Industrial Coating beskæftiger ca. 45 medarbejdere fordelt på de 2 fabrikker, hvor det samlede produktionsareal udgør ca. 2.000 kvm.

SIA Latvia Industrial Coating
Latvia Industrial Coating er den nyeste virksomhed i koncernen, og beskæftiger sig med pulverlakering af stål og metal.
Virksomheden blev etableret i 2018 og leverer produkter til samarbejdspartnere primært indenfor møbler, design, inventar og maskiner. Brancher hvor der stilles store krav til kvalitet, kapacitet og fleksibilitet.
Latvia Industrial Coating beskæftiger 16 medarbejdere på fabrikken i Jelgava, hvor det samlede produktionsareal udgør ca. 1.800 kvm.