6000 Kabinetter

Skabertrang, arbejdsomhed og faglig stolthed har altid været en god kombination. Også i 1949

 

Historien om Bjerrum Nielsen går helt tilbage til 1949, hvor Niels Bjerrum Nielsen så muligheder i det hastigt voksende marked for radioapparater. Han etablerede derfor sit eget snedkerværksted med produktion af radiokabinetter for bl.a. Bang & Olufsen.

Nøgleordene var kvalitet, kreativitet og fleksibilitet, og lige siden har netop de tre værdier kombineret med en god portion nytænkning været det solide fundament for vores fortsatte vækst og succes. En vækst, der både er kommet til udtryk gennem nye ydelser og en stadig større automatisering, så Bjerrum Nielsen i dag kan tilbyde one-stop-shopping lige fra CNC og industrilakering til dekoration og færdig montage af kundernes produkter og halvfabrikata.

Vores mangeårige erfaring gør os samtidig i stand til at rådgive og bidrage til produkter og løsninger, der skaber værdi for kunder fra mange forskellige brancher.

Virksomheden har i dag en professionel ejerkreds, hvor Niels Bjerrum Nielsens to sønner, John og Claus, fortsat er aktionærer. Claus Bjerrum Nielsen udgør tillige en aktiv del af den daglige ledelse i sin rolle som salgsdirektør.

 

Historiske milepæle

1949: Niels Bjerrum Nielsen grundlægger virksomheden

1964: Som en af landets første virksomheder indfører Bjerrum Nielsen overskudsdeling

1976: John Bjerrum Nielsen overtager virksomheden i et generationsskifte

1983: De første robotanlæg tages i brug i industrilakeringen og markerer starten på en kraftig automatisering

2014: Professionel ejerkreds sikrer fortsat kompetenceudvikling og vækst.

2019: Opkøb af pulverlakeringsvirksomhederne P. Schmidt Ringsted A/S, Baltic Industrial Coating UAB og Latvia Industrial Coating SIA

2022: Opkøb af MuteBox Aps, en dansk designvirksomhed, der leverer højkvalitets møderum og telefonbokse til brug i åbne kontorlandskaber og storrumskontorer.