katalysator

Vælg en leverandør med styr på både kvalitet, miljø og sikkerhed

 

Hos Bjerrum Nielsen er kvalitet, miljø og sikkerhed altid i fokus.

Kvalitet

Siden juni 2015 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001. Vores effektive kvalitetsstyringssystem dækker således både CNC-bearbejdning, industrilakering, tampontryk, lasergravering og montage.

For kunder i automotive-industrien er det yderligere relevant at fremhæve følgende elementer i vores kvalitetssystem:

  • Production Part Approval Process (PPAP)
  • Failure Mode and Effect Analysis (FMEA)

Vi rådgiver gerne om de forskellige aspekter og overvejelser omkring kvalitet i forbindelse med valg af materialer og processer. Efter behov tilbyder vi desuden at gennemføre relevante slutinspektioner i forhold til den krævede dokumentation.

Miljø

Særligt i CNC-afdelingen og industrilakeringen har vi stor fokus på at minimere ressourceforbruget (herunder energi) og udledningen af kemikalier og røg, ligesom vi løbende optimerer vores håndtering af overskudsmaterialer og affald.

I CNC-afdelingen har vi bl.a. installeret et genvindingsanlæg med en virkningsgrad på hele 80 procent, mens vi i industrilakeringen anvender et katalytisk rensningsanlæg, hvor hovedparten af vores opløsningsmidler forbrændes og omdannes til procesvarme. Resterende opløsningsmidler bliver kogt af og kan efterfølgende anvendes til rengøring af lakeringsceller og –udstyr og herefter sendes til almindelig forbrænding.

På energifronten er hele virksomheden bl.a. forsynet med LED-belysning og energirigtige varmepumper. Samtidig er Bjerrum Nielsen DONG Klimapartner og sikrer dermed, at vores samlede elforbrug produceres som havmøllestrøm.

For kunder i bilindustrien leverer vi naturligvis alle nødvendige data til International Material Data System (IMDS).

FSC & PEFC certificering

Vi har siden august 2023 været både FSC og PEFC certificeret som et led i vores fokus på bæredygtighed og miljø.

John Bjerrum Nielsen er FSC®certificeret under registreringskoden NC-COC-070376 / Licenskode FSC-C187321 og er PEFC certificeret under registreringskoden PBN-PEFC-COC-070376.

Arbejdsmiljø

Gennem et skarpt fokus og løbende uddannelse af vores medarbejdere sikrer vi et konstant højt niveau af sikkerhed og arbejdsmiljø.